Rondreis Egypte

Groepsrondreizen Egypte

Egypte, het land van de Nijl, het land van de Farao’s. Het land van de eeuwenoude cultuur gecombineerd met het heerlijke zonnetje, geweldige stranden en de mysterieuze piramides. Zoals u al leest, in Egypte is genoeg te beleven voor u. Met een groepsrondreis Egypte zit u goed, u bezoekt alle boeiende plekken van Egypte. Van de populaire bezienswaardigheden tot de minder bekende, maar niet minder boeiende plekken. Met een groepsrondreis Egypte weet u zeker dat u het maximale uit uw vakantie naar Egypte haalt. Het zou immers zonde zijn als u op vakantie naar Egypte niet de mooiste plekken heeft bezocht.

Advertenties van onze partners

Diversiteit in Egypte

Met rondreizen Egypte gaat u door het hele land, langs de Nijl tot aan de sfinxen. In Egypte bezoekt u de eeuwenoude tombes van de almachtige farao’s. Farao’s die de macht hadden enorme bouwwerken neer te zetten, waarvan we ons nog steeds afvragen hoe de farao’s het klaar speelden. Er zijn genoeg mysterieuze bouwwerken door heel Egypte waar de groepsrondreizen Egypte u langs leiden. In Egypte liggen ook de wortels van onze maatschappij. U kunt de Sinaï berg bezoeken, waar Mozes de tien geboden ontving die na duizenden jaren nog steeds enorm belangrijk zijn voor onze wereld. Of bezoek de Rode Zee met vele bijzondere duikplaatsen met een diversiteit aan tropische vissen en prachtig koraal. Reis door het Dal der Koningen, de meest uitgebreide archeologische plaats ter wereld, waar vele koningen op bijzondere wijze begraven zijn.

De woestijn van Egypte

Een ritje op een kameel door de woestijn hoort er natuurlijk ook bij. Met een rondreis Egypte heeft u het allemaal. U krijgt de mooiste en meest bijzondere plekken van Egypte te zien. Zo weet u zeker dat u de meest boeiende elementen van Egypte gezien heeft. Het zou natuurlijk zonde zijn als u naar Egypte gaat en enkel de Sahara en de piramiden heeft gezien. Dat is ook niet verkeerd, maar dit land biedt u zoveel meer! Kijk daarom snel bij de rondreizen Egypte om te zien wat dit land u te bieden heeft.

Offerte rondreis Egypte? Klik hier