Rondreis Marokko

Groepsrondreizen Marokko

Dit is uw kans op een geweldige rondreis door Marokko. Wilt u meer van het land zien, genieten van de schoonheid van de natuur en de cultuur van het land opsnuiven in plaats van alleen aan het strand liggen? Dan zit u goed met een rondreis Marokko. Marokko is een prachtig land waar u zeker op verkenning moet gaan. U komt terecht in heerlijke warme temperaturen met een stralende zon, terwijl het avontuur u toelacht.

De natuur van Marokko

Marokko staat bekend om haar prachtige natuur, waaronder het Atlasgebergte. Hier zijn vele valleien te vinden met geweldige watervallen en rivieren. De diversiteit in dit landschap geeft Marokko vele verschillende gezichten. Ook voor fotografen is Marokko goed toeven dankzij het fotogenieke landschap. In het Atlasgebergte zijn vele schilderachtige dorpjes te vinden die bewoond worden door vriendelijke Berbers. Dit gastvrije volk verwelkomt elke bezoeker hartelijk, zodat u zich helemaal op uw gemak voelt. Van droge steppen tot vruchtbare gronden, van de gebergten tot de Sahara, in Marokko komt u werkelijk alles tegen.

Advertenties van onze partners

De geweldige natuur gaat door tot op het strand, Marokko staat bekend om haar ononderbroken mediterrane stranden en het kraakheldere water waar u zeker eens een duik moet wagen. Aan de langgerekte stranden zitten gezellige beachclubs en cafés met genoeg voorzieningen om heerlijk bij te komen. Met een rondreis Marokko heeft u van alle werelden het beste. De cultuur is in Marokko net zo divers als de natuur. De meerderheid van Marokko bestaat uit Arabieren en Berbers, maar er zijn ook minderheden van Europese, Joodse en Afrikaanse komaf. Dankzij de verscheidenheid aan inwoners is het een zeer tolerant land en biedt het ook een diverse, doch typisch Marokkaanse cultuur.

De watervallen van Marokko

Marokko heeft geweldige watervallen, waarvan de 110 meter hoge Cascades d’Ouzoud de kroon spant. Of bezoek een van de vier koningssteden van Marokko waaronder een bezoek aan het stadsgedeelte Medina, opgenomen in de UNESCO werelderfgoed lijst, zeker de moeite waard is. Met een rondreis Marokko komt u de geweldigste plekken tegen. Kijk snel verder voor onze rondreizen Marokko en zoek de rondreis die bij u past. Met een groepsrondreis Marokko krijgt u een avontuur om nooit te vergeten in de geweldige afwisselende omgeving van Marokko. Bekijk snel de groepsrondreizen Marokko om te zien wat er voor u tussenzit.

Offerte rondreis Marokko? Klik hier