Rondreis Mexico

Groepsrondreizen Mexico

U bent op zoek naar een rondreis Mexico? Wij geven u alle informatie over de geweldigste rondreizen naar Mexico. Mexico is een land met vele uitersten. U vindt er grote drukke steden, de prachtigste witte stranden met een sprookjesblauwe zee, cultuur uit de oudheid en enorm veel ruige natuur. Met een groepsrondreis Mexico ziet u de mooiste plekken van Mexico en mist u niks.

Natuur Mexico

Mexico grenst in het drogere noorden aan Amerika, in het zuiden is het bergachtige gebied te vinden met een aantal overweldigende actieve vulkanen. In het oosten van Mexico is het ook zeer goed toeven, daar liggen vele eilanden en is de biodiversiteit enorm. De schoonheid van de natuur in Mexico zal u keer op keer verbazen met dichte oerwouden en vele tropische dieren. Beklim bijvoorbeeld de piek van Orizaba, de hoogste (vulkanische) berg van Mexico en verwonder u over het prachtige uitzicht. Mexico is geschikt voor zowel de avonturier als de levensgenieter in u.

Advertenties van onze partners

Cultuur mexico

De cultuur in Mexico is zeer aantrekkelijk vanwege de vele verschillende volken die er gewoond hebben. Voornamelijk de Azteken en Maya’s spreken tot de verbeelding. Er zijn nog vele onontdekte plekken in de ruige gedeelten van dit land en er worden nog elke dag nieuwe vondsten van eeuwenoude beschavingen ontdekt. Mexico is het Egypte van (Zuid-) Amerika met de vele archeologische opgravingen. Na de Maya’s en Azteken hebben ook de Spanjaarden een enorme cultuur achter gelaten in dit geweldige land. In het centrum van het enorm drukke Mexico Stad zijn geweldige gebouwen te vinden, waaronder de kathedraal van Mexico stad, de grootste kathedraal van het noordelijk halfrond.. Daarnaast zijn er in Mexico vele badplaatsen die ook zeer zeker de moeite waard zijn. Daar geniet u heerlijk van een lekkere Mexicaanse cocktail aan het witte zandstrand en vermaakt u zich ’s avonds in een van de vele discotheken en clubs.

Een groepsrondreis door Mexico is niet goed te vatten, het biedt u zo veel en er zijn zoveel mogelijkheden dat u het met eigen ogen moet zien. Bekijk daarom snel de mogelijkheden van een rondreis Mexico en ga de geweldigste vakantie van uw leven tegemoet.

Offerte rondreis Mexico? Klik hier