Rondreis Noorwegen

Groepsrondreizen Noorwegen

Dit prachtige land biedt werkelijk alles, waarvan voornamelijk de overweldigende natuur u versteld laat staan. Misschien heeft u al vaker afbeeldingen gezien van de natuur in Noorwegen, of verhalen gehoord van mensen die daar op vakantie waren. Het zullen ongetwijfeld fantastische verhalen zijn. Koninkrijk Noorwegen is bekend vanwege de bijzondere fjorden. De fjorden zijn eindeloos lang en eindeloos mooi. In de overweldigende natuur van Noorwegen is ook een heerlijke rust te vinden. In de fjorden wandelt u door de gebergten en langs het water. Voornamelijk het adembenemende uitzicht in Noorwegen is zeer de moeite waard. Er zijn vele prachtige vergezichten waar u geweldige foto’s kunt nemen, zodat u nog jaren kan nagenieten en kan zeggen “daar bovenop, daar stonden wij”.

 

Advertenties van onze partners

De kustlijn van Noorwegen

De kustlijnen en fjorden hebben een lengte van wel 20.000 kilometer! Zo bent u tijdens uw rondreis verzekerd dat u unieke plekken gaat bezoeken en niet in massatoerisme terecht komt. Van Oslo tot het meest noordelijke punt van Noorwegen is net zo ver als van Oslo tot Rome en bestaat vrijwel volledig uit ruige natuur. Een reis door Noorwegen gaat dan ook niet zo snel als in Nederland, doordat het ruiger gebied is, duurt reizen een stuk langer. Dit is echter geen reden om te klagen, dankzij het geweldige landschap is het een zegen dat een reis door Noorwegen wat langzamer verloopt./p>

Noorwegen telt ook nog eens vijftienduizend eilanden waar u ongerepte natuur vindt. Waarvan de Vega eilanden zelfs zijn opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Een bootvaart langs deze eilanden is zeker de moeite waard. Met een bezoek aan de waterval Vøringfossen van 182 meter hoog maakt u de rondreis al helemaal compleet. Of wilt u eens geweldige walvissen zien? Met een rondreis Noorwegen is het allemaal mogelijk.

De mooiste rondreis

Bekijk snel het aanbod van de beste rondreizen Noorwegen. Dit land is zeer zeker de moeite waard en met een rondreis bent u verzekerd dat u de mooiste plekken van dit Scandinavische land ontdekt. De rondreizen Noorwegen zijn zo ingedeeld dat u alle bijzondere plekjes van Noorwegen ziet. Dat is ten slotte wat u verwacht van een rondreis Noorwegen.

Offerte rondreis Noorwegen? Klik hier