Rondreis Amerika

Groepsrondreizen Amerika

Amerika, het land van de ongekende mogelijkheden, het land van de vele verschillende bevolkingsgroepen. Amerika is in ons land voornamelijk bekend vanwege de tv-beelden die we zien en de films. Dat is Amerika, maar Amerika is zoveel meer. Het land is niet alleen enorm modern, meer nog: Amerika is trendsetter van de wereld. Amerika kent vele bevolkingsgroepen en daardoor ook vele culturen. Een rondreis Amerika laat u de beste plekken van dit enorme land zien. Met een rondreis Amerika verveelt u zich geen dag en weet u zeker dat u Amerika van alle kanten ziet.

Advertenties van onze partners

Cultuur Amerika

Amerika is voornamelijk een moderne cultuur. Een voorbeeld van die cultuur is “the big Apple” oftewel New York City. Een grootse stad die toonaangevend is in de hele wereld. Amerika staat bekend om de ongekende vrijheid, er wordt veel toegestaan. Alhoewel Amerika een kortere bekende geschiedenis heeft dan Europa, beleeft het land de cultuur wel veel intenser. Grote veldslagen uit de geschiedenis van Amerika worden nagespeeld. Daarnaast zijn er nog resten van de Indiaanse bevolking. Amerika is vooral interessant vanwege de grote bekendheden die hier vandaan komen. Reis naar de grote sterren uit de filmgeschiedenis en bekijk de filmsets van Hollywood. Of bezoek de grootste gokstad ter wereld, Las Vegas.

Natuur Amerika

U ziet het niet vaak op televisie, maar Amerika heeft een ongekend mooie natuur. Naast de bekende Grand Canyon, zijn er enorme uitgestrekte bossen met grote meren, watervallen en in Yellowstone Park treft u zelfs spuitende geisers aan. Amerika biedt u alles, van een heerlijk warm temperatuurtje tot de koudere temperaturen in het noorden van Amerika. Amerika kent namelijk als enige land ter wereld alle 6 de klimaatzones. Hawaï is een bekend voorbeeld als vakantiebestemming door het pure genieten wat u te wachten staat op dit eiland. Maar de natuur heeft u veel meer te bieden: prachtige baaien, een uitzicht dat u uw leven lang zal herinneren, woestijnen met de bijbehorende dieren en uitgestrekte ongerepte bossen.

 • Rondreis Noord Amerika
  Noord Amerika

  Noord-Amerika ligt zoals de naam al doet vermoeden ten noorden van Zuid-Amerika. Amerika is langs het noorden, oosten en westen omringd door zeeën..

  Lees hier meer informatie
 • Rondreis Zuid Amerika
  Zuid Amerika

  Het werelddeel Zuid-Amerika ligt zoals de naam al doet vermoeden ten zuiden van Noord-Amerika. Aan de oostkant ligt de Atlantische Oceaan ten westen..

  Lees hier meer informatie

Er zijn duizend en één redenen om vandaag nog het vliegtuig te pakken naar dit op twee na grootste land ter wereld. Kijk snel naar de rondreizen Amerika en kies een geweldige reis uit die u nooit meer zal vergeten. Met een groepsrondreis Amerika weet u zeker dat u de beste plekken ontdekt en dat u niet voorbijgaat aan een “place to be”.

Offerte rondreis Amerika? Klik hier